41 19 59 99 nikogr@dmjx.dk
Vælg en side
Vejle Musikteater har siden den 6. marts aflyst eller udskudt 12 arrangementer på grund af coronavirussen.

Vejle Musikteater har de seneste dage løbende skærpet deres forholdsregler i forhold til COVID-19-spredningen. Det medfører, at de i dag forlænger listen over aflyste og udskudte arrangementer.

Tekst og foto af Jacob Møller Nielsen

Kunstnere som Hella Joof, ADAM og NOAH, Niels Hausgaard og Anders Lund Madsen kommer alligevel ikke til at optræde på scenen hos Vejle Musikteater i marts måned. Det skyldes fare for spredning af coronavirus.

Det bekræfter musikteatret i dag på deres hjemmeside og fortæller til Vejle Amts Folkeblad, at de oplever et stort pres og arbejder hårdt på ikke at aflyse arrangementerne helt.

Hella Joof ville optræde – men måtte overgive sig

Blandt de store navne var det Hella Joof, som var den næste til at stå på scenen. Torsdag d. 12. marts skulle hun have holdt sit foredrag ”Papmaché-reglen” i Vejle Musikteater. Her til morgen måtte hun dog opgive sit ønske om at gennemføre foredraget, som hun ellers i går meldte ud, at hun ville afholde. Det meddeler Vejle Musikteater på deres hjemmeside onsdag morgen:

”Hella Joof har d.d. besluttet, at arrangementet den 12. marts alligevel ikke gennemføres. Arrangementet er flyttet til den 16. september. Oprindelige billetter til arrangement gælder til den nye dato,” skriver Vejle Musikteater på deres hjemmeside onsdag kl. 9.20.

Vejle Musikteater har tidligere på ugen været nødsaget til at aflyse en række arrangementer, herunder store navne som Bryan Adams, MALURT og popstjernen Nelly.

VejleNU har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Hella Joof.